FOTO/VIDEO  Tri pobjede i remi članova Futsal akademije HFC Zrinjski

Futsal akademija HFC Zrinjski utakmice

Prvi na teren su izašli oni najmlađi. Dječaci rođeni 2010. godine i mlađi odigrali su svoju utakmici u dvorani na Bijelom Brijegu protiv vršnjaka iz ekipe Mali Most. Slavili su članovi Futsal akademije HFC Zrinjski sa 7:1.

Nakon najmlađih nastupili su i dječaci rođeni 2008. godine i mlađi. Oni su za protivnika imali vršnjake iz NK Mostara. 

Za momčad FA HFC Zrinjski su nastupili: Marin Tole, Andrej Martinović, Sandro Zovko, Matej Kvesić, Petar Bošnjak, Matija, Ivano Barbarić, Matej Kožul, Mihael Petrović i David Vućić. Treneri ekipe: Vladimir Vladisavljević i Siniša Đurasović.

Utakmica u regularnom toku je završila rezultatom 0:0, a nakon izvođenja penala više sreće su imali mali futsaleri Zrinjskog koji su slavili pobjedu 5:4. Najzanimljivije detalje utakmice pogledajte ispod ovog teksta.

U dvorani na Balinovcu svoje utakmice su posljepodne odigrali i futsaleri U15 i U19. FA HFC Zrinjski ugostila je u prijateljskim utakmicama futsalere Ljubuškog. Futsaleri FA HFC Zrinjski U15 slavili su pobjedu nad svojim vršnjacima iz FC Ljubuški 10:4. 

Golove za HFC Zrinjski su postigli: Knežević 3 pogotka, Pušić i Martinović po 2 pogotka, a po jedan gol su postigli Širić, Mihić i Matić. Kod gostiju iz Ljubuškog strijelci su bili: Vučić 2 pogotka, te po jedan gol su postigli Šošić i Nosić.

Kod U19 snage su također odmjerili nogometaši FA HFC Zrinjski i FC Ljubuški. Rezultat je glasio 2:2, a pogotke za HFC Zrinjski su postigli Grubišić i Miličević. 

Ekipu FA HFC Zrinjski U15 i U19 su vodili treneri Goran Buhovac i Siniša Đurasović.