FOTO  Treći malonogometni turnir IPA ŽZH

ipa žzh, malonogometni turnir

Na navedeni turnir prijavile su se ekipe IPA Splitsko - dalmatinska, IPA Bijeljina, IPA Hercegbosanska Županija, IPA Zagreb, PP Imotski i domaćin IPA ŽZH.
Nakon neizvjesnih utakmica po skupinama u polufinalu su se sastali IPA Zagreb protiv IPA ŽZH, a pobjedu je odnijela ekipa IPA Zagreb rezultatom 3:1. U drugoj polufinalnoj utakmici snage su odmjerile ekipa IPA Splitskodalmatinske i IPA Bijeljina, a pobjedu je odnijela ekipa IPA SD rezultatom 1:0.

Prvo mjesto i veliki prijelazni pehar nakon odličnog nogometa osvojila je malonogometna momčad IPA Zagreb koja je svladala ekipa IPA SD rezultatom 2:1. Treće mjesto pripalo je ekipi IPA Bijeljina koja je pobijedila domaću ekipu, IPA ŽZH.
Najboljim igračem turnira proglašen je Siniša Raketa, igrač IPA Bijeljina, najuspješniji strijelac sa šest pogodaka bio je Mario Prnjak, golgeter momčadi IPA Zagreb, a najbolji vratar turnir bio je Mate Zubak (IPA Zagreb).
Ovom turniru prisustvovali su ravnatelj policije MUP-a ŽZH Milenko Madunović, predsjednik općinskog vijeća općine Posušje Ivan Lončar, načelnik Sektora krim policije MUP-a ŽZH Miroslav Galić kao i drugi uzvanici i gosti.

Nakon dodjele nagrada i priznanja pobjednicima i gostima slavlje je nastavljeno do kasnih sati.
Moramo naglasiti, bez moralne i materijalne podrške MUP-a ŽZH na čelu sa Zdravkom Borasom i općine Posušje s načelnikom Brankom Bagom ovaj turnir se ne bi mogao organizirati.

Cilj ovoga turnira i općenito IPA-e kao organizacije koja postoji u 67 zemalja svijeta sa preko 500.000 članova je druženje, međusobno povezivanje, razmjena iskustava, pomoć kolegama u nevolji jer nas sve muče isti problemi.
Krilatica IPA-e je SERVO PER AMIKECO što znači SLUŽBA KROZ PRIJATELJSTVO
Tako da smo i mi odlučili organizirati ovaj malonogometni turnir koji je prve godine bio humanitarni gdje su se prikupljena sredstva uručila policajcu Ivanu Knezoviću koji je imao tešku operaciju srca koju je morao sam snositi. Te prilike prikupljeno je oko 3500 KM.

Sve fotografje u GALERIJI