Traže pobjedu i nadaju se kiksu Željezničara

HŠK Zrinjski, Ultrasi, magazin sprint , albert pehar, FK Radnik, FK Radnik Bijeljina, Stadion HŠK Zrinjski

Šef stručnog stožera bijeljinskoga premijerligaša Mladen Žižović očekuju dobru igru protiv svog bivšeg kluba Zrinjskog.

Radnik rasterećen

- U susret ulazimo rasterećeni i bez pritiska jer što se nas tiče sve je riješeno. Želimo što kvalitetnije odigrati u ova dva posljednja prvenstvena susreta i kvalitetnim izdanjima završiti sezonu. Pred našom publikom dočekujemo Zrinjski koji je aktualni prvak BiH i još je u utrci za naslov prvaka, pa upravo ta činjenica kako će oni biti pod pritiskom može biti naša najveća prednost. Znamo kako će biti teško doći do pobjede protiv jedne od najboljih momčadi u BiH, a nama bi i bod svakako bio dobar , no želimo pokušati doći do 3, - rekao nam je Žižović.

U Zrinjskom su na put za Bijelinu otišli jučer ujutro. Momčad nije imala pretjeranih problema s liječničkim biltenom. Svi igrači su spremni za igru. Slišković smatra kako ne pije puno vode činjenica kako sada Radniku ne znači ništa ta borba za 4. mjesto koje bi eventualno vodilo u Europu, s obzirom kako je Široki Brijeg slavio u Kupu.

- Nadam se kako ćemo na zadnjem gostovanju u sezoni ostvariti pobjedu. Otkako sam preuzeo momčad u Ligi za prvaka nismo ostvarili ni jednu gostujuću pobjedu, i ako se dogodi da ne budemo prvaci to će biti jedan od razloga. Vjerujem kako ovaj rasplet događaja u finalu Kupa, donekle može umanjiti ambicije Radnika kada je u pitanju 4. mjesto, ali sigurno će kod njih postojati sportski motiv da do zadnjeg kola odigraju fer i korektno. Mi imamo sigurno veći motiv, tako da vjerujem da ćemo u Bijeljini odigrati kvalitetnu utakmicu te jednim uhom ćemo osluškivati rezultat s Koševa - dodao je Baka.

Pogled prema Koševu

Na žalost po Zrinjski, borba te momčadi za naslov prvaka ovisi puno o ishodu susreta Sarajeva i Željezničara na Koševu.

- Mene je Sarajevo ugodno iznenadilo prije tjedan u Mostaru, pa i u utakmici sa Širokim gdje su pokazali da su kvalitetnija momčad. Hoće li imati snage da nastave u takvom kontinuitetu u derbiju protiv Željezničara vidjet ćemo, ali derbi je za njih uvijek važan kako za jednu, tako i za drugu ekipu. Vjerujem da će Sarajevo dati svoj maksimum kako bi odigralo kvalitetnije i pokušati pobijediti vječitog rivala, što bi nam s eventualnom pobjedom u Bijeljini otvorilo vrata prema obrani naslova prvaka.

Večernji list