Tottenham spreman prodati Modrića, a zamjenu našli - u Dinamu!

Mirror piše da bi 25-godišnji veznjak, koji važeći ugovor ima još pet godina, mogao otići za odštetu od 25 milijuna funti. Kao najveći se interesenti navode Chelsea i pogotovo Manchester United.

Drugi vrlo čitani otočki tabloid, Daily Mail, piše da će Harry Redknapp svog omalenog playmakera zamijeniti novim Hrvatom iz zagrebačkog Dinama, 22-godišnjim Milanom Badeljom. Englezi pišu da Dinamo za njega traži odštetu od 8.5 milijuna funti.

Mail također piše da premierligaški klub mora djelovati hitro jer se za Badelja ozbiljno zanimaju Wolfsburg i moskovski CSKA. Navodi se da su Badelja pratili talijanski klubovi, a također i Manchster United te Zenit iz St. Peterburga.

Za razliku od Modrića, čini se da je Tottenhamu prioritet zadržati Garetha Balea. Za uskoro 22-godišnjega ljevokrilnog velškog napadača Spursi traže 50 milijuna funti odštete, dvostruko više negoli za Modrića, navodi Mirror, a prenosi gol.hr

Omalenog Hrvata Londončani su iz zagrebačkog Dinama doveli u ljeto 2008. godine za 16 milijuna funti.

Mirror također piše da bi dio novca dobivenog od prodaje Modrića Tottenham uložio u dovođenje centarfora brazilskog Internacionala Leandra Damiaa (21), odnedavno brazilskog A-reprezentativca