Torcida se ipak probila do ograde stadiona u Bukureštu, a transparentom i na tribine!

Poruku upučenu navijačima Hajduka najdražem Škotu su na tribinama lijepo razvukle dvije djevojke, okružene navijačima Dinama koji su se čudili što bi to trebalo značiti ali to znaju oni koji bi trebali znati. Ako ne shvaćate što znači "Willie McDougall Uefa scum", možda vam pomogne riječnik engleskog slanga koji za pojam "scum" kaže kako ga je "teško definirati ali se koristi pri opisivanju nekoga tako bezvrijednog da ga se smatra najnižim oblikom života. Daleko je gori od svih drugih uvreda, upotrebom kojih se žrtvu uvrede svodi na genitaliju".



Kada su navijači Hajduka vidjeli da neće moći na stadion, ljubazna rumunjska žandarmerija ih je u punoj ratnoj opremi prepratila do centra grada, gdje su u kafiću Babilon gledali uvjerljiv poraz njihovog kluba, a kao što je vidljivo, terasa kafića je bila zagrnuta polovicom udarnog transparenta "Oćemo kodeks", piše index.hr.



Dok je najveći dio Hajdukovih navijača utakmicu gledao u bukureštanskim kafićima (onima koji su se Bukurešta dokopali sat ili dva prije utakmice nije bio dopušten ni ulazak u grad), desetak njih se dokopalo čak i vanjske ograde stadiona pa su utakmicu gledali poput zatvorenika, naslanjanjući se na žicu.