Torcida: Pozivamo sve navijače Hajduka na invaziju na Maksimir!

Hajduk, Torcida
Pošaljimo svima jasnu i glasnu poruku: NEĆETE NAS TRETIRATI KAO GRAĐANE DRUGOG REDA SAMO ZATO ŠTO SMO SE POBUNILI PROTIV PRAVIH KRIMINALACA U OVOJ DRŽAVI!

Pola godine nakon velikog prosvjeda na Rivi čini se da se jedan od naših zahtjeva konačno počinje ispunjavati. Poziv državnim institucijama da počnu raditi svoj posao napokon je urodio plodom, a rezultat je odlazak trenera Dinama Zorana Mamića, izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i bivšeg izvršnog direktora Dinama a sada izvršnog predsjednika HNS-a Damira Vrbanovića na mjesto gdje su odavno trebali biti. Bez obzira na uhićenje glave kriminalne organizacije, nema mjesta za slavlje. Poučeni primjerom iz prošlosti gdje je vodstvu sudačke organizacije dokazano namještanje utakmica i plaćanje za 'pošteno' suđenje, krakovi hobotnice su ostali netaknuti, a osuđeni su i dalje rado viđeni u nogometnim krugovima. Mi nećemo okretati glavu ni od čega pa ni od problema kao što je natjecanje Lokomotive u Prvoj HNL, davanje nelegalnih potpora Dinamu od strane Grada Zagreba, činjenice da je Šupraha na mjestu predsjednika Županijskog nogometnog saveza nakon udaranja predsjednika Hajduka, postojanje 'crnih' lista itd.

Zato pozivamo sve navijače Hajduka na invaziju na Maksimir ovu nedjelju (12.07.2015 )., na kojoj ćemo izravno testirati je li se stvarno nešto počelo mijenjati u hrvatskom nogometu. Jesu li zatvaranjem braće Mamić nestale nelegalne 'crne' liste koje su usmjerene samo prema onima koji odavno ukazuju na kriminalne radnje u hrvatskom nogometu ili je samo riječ o kozmetičkim promjenama i predizbornim trikovima.

BARJAK POBJEDE JE U RUKAMA HRABRIH!!!

SVI NA MAKSIMIR!!!