Torcida ne odustaje, traže ostavke Šukera i Šuprahe te izmjenu zakona

doček, NK Hajduk, Poljud, Split, navijači, zabrana, Torcida, Vatreni, HNS, Torcida, navijači, navijači hajduka, Torcida, prosvjed, ostavke
...iznijeli svoje stavove koje će glasno argumentirati dok ne dođe do promjena
Torcida nema namjeru odustati od promjena u HNS-u, predstavnici Hajdukovih navijača danas su na konferenciji za medije iznijeli svoje stavove koje će glasno argumentirati dok ne dođe do promjena. Tajnik KN Torcida Petar Vidović u četiri je točke sažeo navijačke zahtjeve."Prvo, tražimo ostavke čelnih ljudi HNS-a, ponajprije predsjednika Davora Šukera.

Zato što su udaljili nogomet od navijača i jer se nogomet u Hrvatskoj igra samo zbog nečijih interesa. Drugo, tražimo ostavku Alojzija Šuprahe zbog napada na predsjednika Hajduka. Treće, tražimo da se ukine članak 32,.stavak 7 Zakona o sprečavanju nereda na sportskim borilištima jer isti služi za interese klubova koji ne žele navijače na tribinama.

Četvrto, da institucije ove države konačno počnu radit posao kojeg tako revno rade kada su u pitanju navijači" rekao je Vidović te potvrdio da će se veliki Torcidin prosvjed održati u subotu u 14 sati. Program prosvjeda objavit će u petak kada bude poznato hoće li se utakmica protiv Zagreba igrati bez publike.

dalmacijanews.hr