Torcida i Funcuti svečano obećali: Mir!

Torcida, funcuti, Torcida, Hajduk, Torcida, baklje, Torcida, rođendan, HNK Hajduk, Pero Ćorić, Torcida, Torcida, torcida hajduk, Hajduk, everton

Za to je, nema sumnje, zaslužna posjeta Stipe Lekića, tajnika Torcide, koji je došao po odavno rezervirane karte, a koga je prof. Marko Karadžole, direktor Šibenika usrdno molio da se navijači Hajduka ponašaju športski.

- Ne brinite, šjor Marko, mi dolazimo na Šubićevac isključivo navijati, veseliti se dalmatinskom finalu, a sa željom da kup ode u Split – uzvratio je Lekić profesoru Karadžoli na njegove zamolbe.

Sličan je bio razgovor između Ivana Blaće, nekadašnjeg košarkaša Šibenke, koji je predstavljao Funcute i Krešimira Nimca, prvog čovjeka interventne policije u Šibenskoj policijskoj upravi.

- Naši su interesi isti. Da utakmica bude bez izgreda, bez pirotehničkih predstava. Zato očekujemo suradnju i od vodstva Funcuta – obratio se predstavniku navijača Šibenika Krešimir Nimac.

Šibenska policija poručuje navijačima obiju momčadi da će organizacija susreta Šibenik – Hajduk biti identična onoj, na koji se način organizirala prvoligaška utakmica istih suparnika.

- Molimo one, koji nemaju ulaznicu da ne putuju za Šibenik, a kamoli da se približe krugu stadiona, gdje nema šanse da dođu. Vrata stadiona ćemo otvoriti već u 14 sati, pa bih molio navijače s ulaznicama da dođu što prije. Ako stignu u zadnji tren može ih zadesiti policijska procjena «o zatvaranja vrata stadiona iz sigurnosnih razloga».

slobodna dalmacija