Torcida Čapljina poziva na akciju učlanjenja u udrugu Naš Hajduk

06.02.2017

Torcida Čapljina poziva sve navijače i simpatizere najvećeg hrvatskog nogometnog kluba HNK Hajduk Split da se pridruže akciji učlanjenja u udrugu Naš Hajduk čime postaju članovi HNK Hajduk Split.

Učlanjenje će se vršiti na lokaciji "Trg hrvatske Slobode" u Čapljini, dana 11.02.2017 (subota) od 10:30 - 18:00 sati, a u slučaju nepovoljne vremenske prognoze učlanjenje će biti u Sportskoj dvorani. Cijena članarine za punoljetne je 100 kuna, a za maloljetne osobe 50 kuna.

Organizatori su se potrudili da dan učlanjenja bude ispunjen Hajdukom i o Hajduku. Za starije članove osigurano je "Hajdučko pivo", a za mlađe članove grickalice i čokolade "Hajduk" , te nagradne igre sa posebnim nagradama koje će se odražati u 15:30h, te se pozivaju svi članovi  na cjelodnevno druženje.

Učlanjenju će sudjelovati igrači i stručni stožer koji nastupaju na turniru "Andrija Anković" u  Gabeli, i svoj dolazak su potvrdili u 16:30 h.

Ako ste do sada bili član HNK Hajduk Split i želite produžiti članstvo potrebno je samo da nam uz novac dostavite dosadašnji članski broj, ako ipak prvi put postajete dio velike obitelji uz novac molimo Vas ponesite i osobnu iskaznicu.

 

loading...