Torcida apelira na navijače Hajduka da ne pale baklje

Torcida, funcuti, Torcida, Hajduk, Torcida, baklje, Torcida, rođendan, HNK Hajduk, Pero Ćorić, Torcida, Torcida, torcida hajduk, Hajduk, everton

Hajdukov predsjednik Joško Svaguša sastao se na Poljudu s predsjednikom i tajnikom Torcide, Žanom Ojdanićem i Stipom Lekićem, kako bi zajednički uputili apel navijačima da se klone upotrebe pirotehnike.
Vodstvo Torcide apelira na sve navijače Hajduka da se suzdrže od bakljade na idućoj europskoj utakmici protiv Zenita, a isti apel ćemo ponoviti na press konferenciji i dopisu uoči same utakmice - rekao je Ojdanić i dodao kako će poduezti sve da se ubuduće Hajduk ne kažnjava ovako drastično kako je to Uefa odlučila nakon utakmice s Anderlechtom, prenosi 24sata.hr.


Na sastanku je bilo riječi i o ulaznicama koje u pravilu porodaju sami, u klubu navijača. Ulaznice koje se na taj način prodaju navijačima stvaraju najmanje problema jer se točno zna tko ih kupuje.
Protiv Anderlechta je Torcida dobila svega 1500 ulaznica za prodaju umjesto 7000 koliko je kapacitet sjeverne tribine, tako da se ne zna u čijim su rukama ulaznice završile.