FOTO  Tomislav Tomić: Snaga Zrinjskog je širok igrački kadar

HŠK Zrinjski-FK Sarajevo
Evo što kaže Tomislav za naš portal HERCEGOVINA.info nakon pobjede Plemića na Pecari.

Slegli su se dojmovi nakon velike pobjede na Pecari. Možeš li nam malo prokomentirati utakmicu?

Mislim da je utakmica bila jako dobra. U utakmici je bilo puno golova i dobrih poteza, i s obzirom na težak teren gledatelji su zaista imali što za vidjeti.

Opći je utisak da je utakmica Široki-Zrinjski jedna od najboljih ikada u Premijer ligi. Slažeš li se sa tom konstatacijom?

Što se mene tiče od kada ja pratim Premijer ligu BiH ja mislim da je ovo najbolja utakmica, i  to ne samo u bih nego i u susjednim zemljama.

Po tebi gdje je najveća snaga današnje momčadi Zrinjskog?

Najveća snaga naše momčadi je širok igrački kadar gdje imamo na klupi igrače koji su kvalitetom jednaki onima što igraju.

Sloboda, Sarajevo, ili Široki Brijeg. Tko je od njih najveći konkurent Zrinjskom u borbi za titulu?

Najvećeg konkurenta vidim u Slobodi. Za mene su oni predobra ekipa bez puno nekih zvučnih imena, alo imaju Zebu i Ahmetovića koji ih nose i stvarno igraju dobro.

Osobno kako je bilo tebi igrati na nedeljnoj utakmici uz onoliku potporu navijača Zrinsjkog?

Što se tiče utakmice u nedjelju na Širokom atmosfera je bila izuzetno dobra. Stadion je jako lijep i natkriven tako da to daje dobru akustiku i naši navijači su nas bodirili cijelu utakmicu. Kada smo gubili oni su nas gurali dalje i stvarno im velika hvala na toj ogromnoj potpori. Samo neka nastave tako navijati u što nimalo ne sumljam, a mi ćemo im vratiti dobrim igrama i pobjedama.

Slijedi gostovanje u Zenici. Mogu li Plemići do nove pobjede?

Imamo jako tešku utakmicu u Zenici gdje je jako dobar teren i može se igrati na njemu kako zamisliš. Čelik je jako dobra ekipa kući i bit će teško, ali ako mi uđemo u utakmicu kako treba mislim da možemo ostvariti povoljan rezultat, a to je pobjeda!

HERCEGOVINA.info.