Tomislav Tomić: Budemo li pravi, Čelik nas nema čime iznenaditi

Stadion HŠK Zrinjski, Legija Varšava, Tomislav Tomić, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Tomislav Tomić, Tomislav Tomić, Stadion HŠK Zrinjski, Tomislav Tomić, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Tomislav Tomić
...i to je samo jedan od razloga zbog kojeg će u subotu biti "zapeti k'o puške".

Zrinjski je u prvenstvenu pauzu ušao s tri vezane pobjede, natrag u premijerligaški ritam Mostarci žele uskočiti na jednak način - novom pobjedom. Protivnik je naoko, zbog pet vezanih utakmica bez pobjede, bezazlen, ali Pod Bijelim Brijegom dobro znaju gdje ih podcjenjivanje može odvesti.

- Nakon Slobode i Viteza kod kuće te Željezničara na Grbavici, želimo novu pobjedu, ispalio je iz prve veznjak Tomislav Tomić koji je najveći prvenstvene pauze odradio na pripremama s reprezentacijom.

Čelik poštuje, ali sebe i svoje još više.

- Mi ako budemo pravi, ne vidim s čime nas mogu iznenaditi. Posebno zbog toga što u Mostar dolaze oslabljeni. Ali daleko od toga da utakmicu čekamo opušteno. S Čelikom je uvijek, bez obzira u kakvoj formi bili, tijesno.

Zrinjski će u 8. kolu doživjeti određene promjene u kadru - po prvi puta nakon 10. kola prošle sezone u kombinacijama neće biti Jasmina Mešanovića, ali Tomić smatra da to nije hendikep koji se neće moći pokriti.

- Meša nam je jako važan, dao je četiri gola, jako puno radi za ekipu i sigurno će nedostajati. Ali mi imamo dosta širok kadar i vjerujem da će Bilbija, ako starta u špicu, kako treba odraditi svoj posao. Ponavljam, nema nam druge nego pobijediti kući.

U kadru će se nakon što je zbog ozljede pauzirao četiri utakmice ponovno naći Ognjen Todorović, a konkurirat će i Pero Stojkić koji je za vrijeme pauze imao manjih zdravstvenih problema.

Dnevni list