Termini odigravanja utakmica Svjetskog prvenstva: Prva u vrijeme ručka, a zbog druge će se poslodavcima dizati kosa na glavi

stadion luzanski

... St. Peterburg, Volgograd plus dva, Samara plus tri, Jekaterinburg plus četiri sata u odnosu na Hrvatsku, pišu sportske.jutarnji.hr.

Ukupno je u Rusiji čak 11 različitih vremenskih zona, ali pazili su organizatori da ne pretjeraju pa su gradove domaćine SP-a stisnuli u samo njih četiri. Jekaterinburg je najistočnije, na rijeci Iset istočno od Urala, prirodne granice Europe i Azije.

Termini utakmica zbog te vremenske razlike u odnosu na centralnu Europu neće biti previše kasni. Otvorenje turnira bit će u 16 sati po hrvatskom vremenu, a i finalni dvoboj počet će u isto vrijeme.

Trening hrvatske nogometne reprezentacije u sklopu priprema za kvalifikacijske utakmice protiv reprezentacije Finske i Ukrajine za SP u Rusiji 2018.

Utakmice u skupini igrat će se u čak sedam različitih termina po hrvatskom vremenu, dvoboji prva dva kola će počinjati u 11, 13, 14, 16, 17, 19 i 20 sati, a utakmice posljednjeg trećeg kola u 15 i 19 sati.

Udarni termini u početna dva kola bit će 13, 16 i 19 sati po hrvatskom vremenu, u 15 i 19 sati igrat će se dvoboji osmine finala i četvrtfinala, polufinala su na rasporedu u 19 sati, a utakmica za treće mjesto u 15 sati.