Tamna strana “bh navijača”

reprezentacija BIH, navijači
Listajući po fejsu, čitajući i gledajući komentare vezane za sinoćnji sjajan uspjeh nogometaša Bosne i Hercegovine naišli smo na par fotografija koje bacaju, malo je reći sjenu, već ljagu na ovaj uspjeh.

Naime, radi se o fotografijama na kojima se "navijači" ove iste reprezentacije kite raznim "navijačkim" zastavama, oblače "sumnjive navijačke" majice s likom teroriste kojeg je cijeli svijet osudio, otisnutim na njima i na taj način bacaju ljagu na ovaj veliki uspjeh BH nogometaša.

Prije nego što bude kasno, prije nego što nas proglase nepoželjnim zbog ovakvih "navijačkih dekoracija" pokušajmo spriječiti ove tzv. navijače da se prbliže stadionima ,a ne da uđu na iste ,jer takvima nije mjesto na sportskim dogadjanjima, zbog pravih navijača i ljubitelja nogometa i bh reprezentacije koja je i više nego zasluženo osigurala nastup na SP u Brazilu.

Ovakvim "navijačkim" rekvizitima i dekoracijama sigurno nije mjesto na stadionima i utakmicama među pravim i istinskim navijačima BiH koji prate svoju reprezentaciju gdje god da igra.

O kakvim fotografijama i " navijačkim rekvizitima" je riječ pogledajte na početku našeg članka.

photo. facebook