Talijani: Ljutiti Zidane spreman izvesti potez koji bi zatresao nogometni svijet

Luka Modrić, Zinedine Zidane, Juventus, Real Madrid
Perez, biznismen, voli se petljati u transfere što posebno smeta francuskom treneru koji se nedavno vratio na klupu kako bi poveo rekonstrukciju posrnulog prvaka Europe.

Za to mu trebaju slobodne ruke, a Perez bi htio prodati Isca, pišu Španjolci.

Perezu je već zaprijetio

Zidaneu to toliko smeta da je spreman na šokantan potez - drugi put otići iz kluba u samo godinu dana i potom preuzeti Juventus, piše La Stampa.

Lijek za Ligu prvaka koju Juve nije osvojio 23 godine

Stara dama razilazi se s trenerom Maxom Allegrijem nakon pet uspješnih sezona i sada traže idealnu zamjenu.

Cilja se na osvajanje Lige prvaka, a Zidane je osvojio je posljednje tri i pritom je proveo sjajne igračke dane u torinskom klubu prije nego što je prešao u Real Madrid.

Juventus je Zidanea u trenerskim nacrtima imao i dok je ovaj bio slobodan i da nije morao uskočiti u madridski klub kao vatrogasac, vjerojatno bi danas bio prvi favorit za klupu talijanskog prvaka.

Zizou je Real ponovno preuzeo 12. ožujka i otada ne bilježi baš sjajne rezultate na kakve je navikao.

Zidane sluša samo sebe, a Juventus voli raditi senzacije

No Zidane je to, karizmatik koji je spreman u finalu Svjetskog prvenstva udariti protivnika glavom u trbuh. Perez mu, čini se, narušava autoritet pa mu je Francuz poručio na jučerašnjoj presici sljedeće:

"Bit će mi jasno tko će igrati kad počne sljedeća sezona. To je moja odluka. Što mislite, tko je zadužen za ovu momčad? Jasno je kao dan - ja sam trener i uvijek ću raditi ono što želim i ako ne mogu, onda ću odustati. To je jasno."

Pitanje je što bi ga dočekalo u Juventusu oko vođenja transfer politike.

Tamo šefuju predsjednik Andrea Agnelli i sportski direktor Fabio Paratici, autori nevjerojatnog transfera Cristiana Ronalda u Juventus prošloga ljeta.

index.hr