Sve se radi kako bi gradski derbi Zrinjski-Velež prošao u pozitivnoj atmosferi

velež-zrinjski
...(direktor Sedin Tanović) i Zrinjskog (direktor Ivan Beus i Mladen Margeta) s predstavnicima Policijske uprave Mostar, a povodom derbija koji slijede između dva mostarska premierligaša.

Treći ovogodišnji derbi igra se u sklopu odigravanja 24. kola Premier lige Bosne i Hercegovine, a susret je na rasporedu u nedjelju, 26. travnja 2015.g. s početkom u 16:30 na stadionu u Vrapčićima, uz izravan televizijski prijenos na BHT.

Obje uprave, složile su se i istaknule rad policijskih službenika koji su u proteklim derbijima između gradskih rivala, ali i u drugim utakmicama premijer lige uložili maksimume uz izuzetno korektno i profesionalno ponašanje prema svim sudionicima.

Mjere predostrožnosti vezanih za sigurnost prilikom odigravanja i ove utakmice derbija su manje-više svima poznate i doprinijele su dobrom raspoloženju kako u gradu tako i na stadionu za vrijeme derbija. Dobroj atmosferi doprinijeli su prije svega dobri odnosi koji gaje uprave dva mostarska kluba, kao i veliki angažman policijskih službenika PU Mostar. Iz Sportskog saveza poručuju kako se nadaju da će takva atmosfera ostati i da će se prenijeti među navijače i sve simpatizere derbija.

Kao primjer dobrih odnosa mostarskih premierligaša sutra (petak, 24. travnja 2015.g.) će se u Sportskom savezu Grada Mostara s početkom u 11:00 sati održati zajednička press konferencija za medije, na kojoj će se prisutnima obratiti treneri i kapetani oba kluba.

Derbi postaju rutina u pozitivnom smislu i pravo je bogatstvo kako Mostar ima nogometni derbi./HMS/