Sve je spremno za nedjeljni derbi između Širokog i Zrinjskog

NK Široki Brijeg, FK Željzničar, Andrija Anković, Memorijal Andrija Anković, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, FK Radnik, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, FK Željezničar, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Stadion HŠK Zrinjski, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NS BIH, NK Široki Brijeg, pripreme, Slaven Musa, NK GOŠK Gabela
a konferenciji su se okupljenim novinarima obratili trener Musa i stoper Širokog Slavko Brekalo.

Trener Musa je rekao da je zdravstveno stanje igrača u redu i da svi konkuriraju za nedjeljni derbi. Ipak ne treba očekivati velike promjene u odnosu na sastav koji je igrao utakmicu protiv Željezničara. -Spremni smo za utakmicu i želimo pobjedu, smatram da je moja momčad u stanju donijeti pobjedu u ovom derbiju- rekao je Musa.

Slavko Brekalo je dodao da je atmosfera u ekipi dobra te da ih poraz na Grbavici nije pokolebao pred ovu važnu utakmicu. Pozvao je navijače u što većem broju da dođu podržati Široki.

Glasnogovornik kluba Mario Marušić je novinarima otkrio da su susjedi najavili dolazak oko tristo svojih navijača te pozvao simpatizere Zrinjskog da zauzmu južnu tribinu stadiona. Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 17 sati.

abcportal.info