Sušić: Spahić će igrati, ali Pandža je ozbiljno ozljeđen

Sušić je naglasio da su obavljene konzultacije liječničkih timova BiH i Spahićeve Seville, te da će Spahić moći igrati jer je ustanovljeno da njegova ozljeda nije ozbiljna.

Pripreme nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine za kvalifikacijske susrete za svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine protiv Lihtenštajna i Latvije započinju danas okupljanjem igrača u austrijskom Feldkirchu.

Izbornih je naglasio da su uvjeti za rad u Austriji fenomenalni i da očekuje, kao i uvijek, odličnu atmosferu u bh. momčadi. On smatra da nije potrebno tražiti zamjenu za Pandžu jer je 20 igrača dovoljno za prvi ciklus kvalifikacija.

- Igrači uvijek s nestrpljenjem očekuju početak kvalifikacija i uvijek im je drago kada se nakon dužeg vremena sastanu. To nam omogućuje dobar rad i pripreme za predstojeće susrete. Neću upućivati dodatne pozive jer smatram da nema potrebe tražiti zamjenu za Pandžu. Zamijenit će ga neko od igrača kojima raspolažem, rekao je Sušić.

Prvi susret u kvalifikacijama protiv Lihtenštajna reprezentacija BiH igra 7. rujna u Vaduzu na stadionu "Rheinpark" u 19 sati, a četiri dana kasnije na "Bilinom polju" u Zenici dočekuje reprezentaciju Latvije.

Fena