Sulude izjave Ante Čačića: Reprezentacija propada, a on je - veseo i zadovoljan!

GNK Dinamo Zagreb, Ante Čačić, Ante Čačić, Hrvatska, Hrvatska
Hrvatska je poražena od Turske 1:0 i za plasman na SP mora pobijediti Finsku kod kuće i Ukrajinu u gostima. Čačić nije zabrinut. On je - apsolutno zadovoljan i veseo. Slično se osjećao i nakon poraza na Islandu. Svima je jasno da Hrvatska nema igru, sustav ni hijerarhiju u momčadi, no Čačić to ne vidi. Ili nas svojim izjavama nakon utakmice samo dobro zajebava.

"Apsolutno sam zadovoljan igrom. Emocije su mi pomiješane jer su tri boda otišla domaćinu. Zadovoljan sam igrom, nedostajao nam je samo gol", kaže Čačić.

"Odradili smo 90 kvalitetnih minuta, trčali smo, kontrolirali, dominirali. No, dogodi se taj jedan kiks.
Nedostajalo nam je mirnoće u završnici. Stvorili smo puno prilika, gađali stative, ali ta jedna lopta nas je koštala. I dalje smo prvi, ovo nije tragedija, veseli me kako smo igrali. To je nogomet, nedostajao nam je samo taj gol", ponovio je Čačić.

Moramo podignuti glave, ništa nije izgubljeno. Bit će neizvjesno do kraja, to smo znali od početka natjecanja. Sreća nas ne mazi, i na Islandu smo primili gol..."

"Moji igrači su nakon Kosova bili iznenađujuće svježi, ali nismo mirno ušli u završnicu. Nesretno smo primili pogodak nakon prekršaja na Mandžukiću. Nikome ne zamjeram", zaključio je izbornik.

index.hr