Šuker je dogovorio prijateljsku utakmicu Hrvatske protiv BiH?

ep nogomet, Hrvatska, Vatreni, Vatreni, Hrvatska, izrael, Vatreni, Hrvatska, latvija, Vatreni, baraž, Vatreni, Hrvatska, BIH, stadion, Turska, Vatreni, Hrvatska, Srbija, Hrvatska, navijači, Vatreni, ulaznice, Hrvatska, Hrvatska zemlja, italija, Vatreni, navijači, Hrvatska zemlja, BIH, vatrenii, Hrvatska zemlja, UEFA, Hrvatska zemlja, navijači, Hrvatska, navijači, zabrana, zabrana navijača, Hrvatska, grčka, navijači, hrvatski navijači, Hrvatska, grčka
Na pomolu je treća. Davor Šuker nedavno je bio u posjetu nogometnom savezu BiH i dogovarao je utakmicu između ove dvije reprezentacije, piše Goal.

- Jedna od opcija je igranje na neutralnom terenu, u nekoj od zemalja zapadne Europe gdje ima puno iseljenika iz Hrvatske i BiH. Tako bi stadion bio pun. Moramo razmišljati kako osigurati novac za što bolje funkcioniranje saveza - rekao je za Anadolu Agenciju potpredsjednik nogometnog saveza BiH Ivan Beus, koji je potvrdio kako je sa Šukerom dogovarao prijateljsku utakmicu. Još se ne zna termin.
Zabijali im aktualni izbornik i predsjednik HNS-a

Protiv Bosne i Hercegovine odigrali smo četiri utakmice, dvije prijateljske i dvije u kvalifikacijama. Sve četiri smo dobili. U travnju 2002. godine Hrvatska je u prijateljskoj utakmici na Maksimiru slavila 2-0 golovima Davora Šukera i Ivice Olića.

U drugoj prijateljskoj utakmici slavili smo 5-3 na stadionu u Sarajevu. Eduardo je zabio jedan gol, a aktualni izbornik Niko Kovač i njegov današnji kapetan u reprezentaciji Darijo Srna zabili su po dva gola za pobjedu Hrvatske.

Slavili smo i u dvije kvalifikacijske utakmice, obje za odlazak na svjetska prvenstva. Prvi put 1996. godine u Bologni 4-1, Bilić i Vlaović zabili su po gol, Bokšić dva. A drugi put 1997. na Maksimiru. Bilo je 3-2 za Hrvatsku, zabili su Bilić, Marić i Boban.

24sata.hr