Šuker dobio žestok odgovor: 'Mogu ti po*ušit jedino'

TONI KUKOČ, HNS
Bivši igrač Hajduka, danas najbolji lijevi bočni u Hrvata, kako Tonći Kukoč za sebe voli kazati, proteklog je vikenda na malonogometnom turniru u Splitu"Četiri kafića", nosio majicu s kojom je prozvao HNS mafijom. To je itekako uzburkalo duhove čelnika krovne nogometne organizacije u Hrvatskoj. Kukoč je, najvjerojatnije, to napravio zbog bliskih odnosa sa Torcidom.

HSN nije dugo čekao. Davor Šuker i društvo iz Rusanove je, stoga, pokrenulo disciplinski postupak protiv njega, a nije se dugo čekalo na Kukočevu reakciju.

"Ovi iz HNS se nastavljaju i dalje sramotiti. Zbog toga što ovaj znak SLIČI na znak HNS ne mogu nikoga pozvati na disciplinsku. Da je znak ISTI, onda bi imali pravnog temelja. Ali se na znaku nigdje ne vidi oznaka HNS-a pa bi i obični odvjetnik-pripravnik bez problema odbranio Kukoča. U pravu nema 'mislim', 'čini mi se', 'slično', nego čista situacija. A ovaj znak na majici se svakako može protumačiti ali on nema veze sa znakom HNS osim sličnosti. Gdje su boje (crvene i bijele) koje označavaju hrvatski grb? Gdje je naziv HNS? Ništa od ovog nema pa nema ni pravnog temelja za pokretanje disciplinskog postupka.

Ja sam dva koraka uvijek ispred vas!", stoji na Kukočevom Facebook profilu.


Ubrzo je stigao i odgovor zagovornika njegovog stajališta protiv HNS-a.

"Jedan je Tonći Kukoč, brate ti si bog nogometa, gotovo je gotovo, mogu ti po*ušit jedino...", samo su neki od komentara na odluku o HNS-ovom disciplinskom postupku protiv Kukoča, kao i na njegov post.