Suigrači su spriječili žešći sukob

FC Bayern, Jerome Boateng, Robert Lewandowski, Robert Lewandowski, FC Bayern, Robert Lewandowski, FC Bayern, Bundesliga
Boateng je na treningu malo čvršće ušao u jedan duel s Lewandowskim. Poljak je krenuo na njega, no suigrači su spriječili obračun, a Guardiola je obojicu potjerao u svlačionicu

Atmosfera u Münchenu nije sjajna iako nekog posebnog razloga za napetost nema. Bayern je osvojio Bundesligu, no nešto ranije od planiranog se momčad Pepa Guardiole oprostila od njemačkog kupa i Lige prvaka. No izgleda kako su igrači već pomalo nervozi, a najbolji je primjer s treninga u srijedu ujutro kad su se zamalo potukli Jerome Boateng i Robert Lewandowski.

Boateng je u jednom duelu malo čvršće ušao u Lewandowskog, a ovaj to baš i nije dobro prihvatio. Krenuo je Poljak obračunati se s tamnoputim suigračem, uslijedila je kratka rasprava u kojoj je 'sijevalo na sve strane', krenuli su jedan prema drugome... Srećom, suigrači su ih na vrijeme razdvojili i spriječili tuču. Trener Bavaraca Pep Guardiola sve je šutke gledao sa strane, a kad su se strasti smirile, obojicu je udaljio s treninga, na 'hlađenje' u svlačionicu.

Bayern do kraja sezone čeka još jedna utakmica, posljednje kolo Bundeslige igra se u subotu, 23. svibnja, na Allianz Arenu od 15.30 sati dolazi Mainz..