Subašić primio gol nakon 842 minute

Danijel Subašić , nogomet, golman, Monaco, Danijel Subašić , Danijel Subašić , Monaco, Danijel Subašić , golman, Danijel Subašić , golman, Danijel Subašić , Monaco, Danijel Subašić , Monaco, uefa liga prvaka
U dvoboju 24. kola le Championnata Monaco je poražen na gostovanju kod Guingampa 0-1, a pogodak odluke zabio je Dorian Leveque u 51. minuti utakmice. Domaćin je stigao do pobjede premda je od 22. minute igrao bez isključenog Mustaphe Dialla.

Bio je to prvi pogodak kojeg je Subašić primio u prvenstvu u posljednje 842 minute. Posljednji pogodak Subašić je primio 29. studenog prošle godine u porazu od Rennesa 0-2. Pogodak mu je zabio Finac Ola Toivonen u 19. minuti susreta. Nakon toga je hrvatski reprezentativac nanizao osam utakmica bez primljenog gola. Pogodak mu nisu zabili Lille, Nantes, Bordeaux, Metz, Marseille, Toulouse, Lens i Lyon sve do ogleda protiv Guingampa.

Francuski rekorder je Gaetan Huard koji je u sezoni 1992/93. na vratima Bordeauxa izdržao čak 1176 minuta bez primljenog pogotka.

Guingamp je današnjom pobjedom skočio na deseto mjesto francuskog prvenstva sa 32 boda, dok je Monaco ostao peti sa 40 bodova. Na vrhu je Lyon sa 49 bodova, drugi je Marseille sa 48 bodova, dok je treći PSG sa 47 bodova. Večeras je na rasporedu derbi između Lyona i PSG-a.

Hina