Stočanin Nikola Katić u redovima Hrvatske U-21 reprezentacije

Nikola Katić, Hrvatska zemlja
Hrvatska i Slovenija će odmjeriti snage u prijateljskoj utakmici koja je na rasporedu 23.03.2017. godine s početkom u 15:30. Nikola je skupio već više od dvadeset nastupa u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi i hrvatskom Kupu, a kada je primio poziv u reprezentaciju bio je neizmjerno sretan.

- Osjećaj je stvarno nevjerojatan. Mislim da ne postoji veća čast za nogometaša od poziva za reprezentaciju. Sigurno da će mi ovo biti poticaj za još jači rad i zalaganje kako bih opravdao poziv izbornika, a što se tiče ciljeva želim na što bolji način iskoristiti ukazanu priliku i pomoći reprezentaciji u ostvarivanju željenih rezultata, izjavio je Nikola.

Podsjetimo u prvoj je polusezoni bio najuspješniji igrač lige u defenzivnim duelima: dobivao ih je 12 od 15 po utakmici, ili 75 posto te je privukao interes i većih klubova. Uporni i vrijedni Nikola još je jedan primjer kako se mladim igračima treba vjerovati, a nadamo se da ga ovaj poziv ispunit samopouzdanjem te da će nastaviti s odličnim igrama. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere.

Stolac.co