FOTO  Stjepan i Cibalia: Znam da vi kao ni ja ne možete zamisliti život bez nje

HNK Cibalia, stjepan vojnić
Upravo će ove dvije momčadi u subotu međusobnim ogledom odličiti tko će iduće prvenstvo igrati u društvu najboljih.

Nebesko plavima iz Vinkovaca dovoljan je bod za povratak u prvu ligu, i iskreno se nadamo da će Cibalia od subote biti tamo gdje joj i jeste mjesto.

Cibalia je dobrim igrama razveselila sve svoje navijače koji je vole više nego išta na svijetu. Razveselila je i nas u Mostaru i Hercegovini kojima je ponos Slavonije u srcu, a ono što je najvažnije razveselila je i našeg Stjepana kome je Cibalia sve u životu.

Znaju to nogometaši Cibalie koji sem za svoj nebesko plavi dres igraju i za Stjepana. Stjepan je na prošloj utakmici zaželio da ima transparent potpore Cibaliji, a njegova želja je zapovjed za obitelj koja je u kratkom roku taj transparent napravila. Poruka na njemu glasi:

ZNAM DA VI KAO I JA NE MOŽETE ZAMISLITI ŽIVOT BEZ NJE

Znaju to igrači Cibalije i siguno će dati sve od sebe da u Šibeniku ostvare povoljan rezultat za sebe, za Ultrase, za Vinkovce, cijelu Slavoniju i za svog Stjepana.

Kapetan HŠK Zrinjski Daniel Stojanović naslov prvaka posvetio je Stjepanu, sada je red da mu i igrači Cibalije posvete naslov prvaka 2. HNL i povratak u društvo najboljih.

Naprijed Cibalijo mi smo uz tebe

HERCEGOVINA.info