Štimac: Bit ću najsretniji čovjek na svijetu ako dovedem 'Vatrene' u Široki ili Mostar

Naime, Štimac svakodnevno preko Facebook komunicira sa oko 32.000 najvatrenijih navijača hrvatske reprezentacije i svojih pobornika tražeći od njih savjete, razmijenjući informacije, riječi podrške, ali i kritike. Naravno, u svome stilu, elegantno i gospodski, Štimac odgovara na svaki upit navijača. Tako da nerijetko zna dočekati i jutro u komunikaciji s navijačima.

Upravo je protekle noć izbornik Štimac dobio jednu vrlo zanimljivu poruku od vjernog navijača iz Širokog Brijega, Hercegovine, područja koje je uvijek bilo uz nacionalnu reprezentaciju Hrvatske.

''Poštovanje gospodine Štimac ja sam iz Širokog Brijega i želio bih vam reći da mi u HRVATSKOM ŠIROKOM BRIJEGU SRCU HRVATSTVA želimo i nadamo se najiskrenije da će te se zauzeti za to Hrvatska reprezentacija kojoj ste vi na čelu dođe u neko skorije vrijeme u ovu kolijevku Hrvatstva i odigra prijateljsku utakmicu ako ništa sa NK ŠIROKI BRIJEG da vam pokažemo kako se navija i voli sveta nam HRVATSKA ZEMLJA i da nam na taj način pokažete da hrvati Herceg Bosne nisu zaboravljeni , Poštovanje i svako dobro vam želim!'', napisao je ovaj vjerni navijač iz Širokog Brijega, piše  ABCPortal.info.

Kao što se i očekivalo izbornik Štimac je u vrlo kratkom vremenu odgovorio vjernom navijaču iz Širokog Brijega, ali i cijeloj Hercegovini.

''Radujem se svaki put kad pomislim na Široki, Mostar, Ljubuški, Grude, Posušje, Međugorje i sva ostala hercegovačka mjesta koja dišu za našu Hrvatsku, a bit ću najsretniji čovjek na svijetu ako budem imao priliku dovesti "vatrene" u Široki ili Mostar :))).....Bog i Hrvati'', stoji u Štimčevu odgovoru.

Odmah zatim uslijedili su i komentari i lajkovi podrške ovoj Štimčevoj ideji. Na pitanje zna li da je Hercegovina uvijek uz Hrvatsku te da im sigurno jamči pun stadion. I to ne samo jedan, nego tri, kako je poručio još jedan navijač iz Hercegovine.

Štimac je odgovorio: Znam, znam...igrao sam u Mostaru sa "vatrenima"...

Hrvati iz Bosne i Hercegovine su od početaka tvorili najjače sastave hrvatske nacionalne reprezentacije, stoga ne sumnjamo koliko bi posjet hrvatske reprezentacije značio Hrvatima u Hercegovini, ali i Bosni...