Stevo Nikolić: Sa 12 pobjeda titula ostaje u Mostaru

stevo nikolić
Prvi dio odrađen je u Mostaru, a kakva su očekivanja prvog topnika aktualnih prvaka BiH Steve Nikolića pročitajte u razgovoru koji je dao za naš portal HERCEGOVINA.info.

Evo kao prvo kako se osjećaš nakon prvog dijela priprema odrađenih u Mostaru?

U proljetni dio sezone ulazimo kao što je poznato sa novim trenerom, radi se punom parom i intenzitetom.

U Zrinjski je došao novi trener, tu je i par novih nogometaša. Možeš li usporediti ovu momčad sa onom iz prvog dijela sezone?

Osjeti se veliki pomak u radu što je i bio cilj uprave s ovom promijenom. Vrlo brzo su se i novi igrači uklopili, tu su samo da pojačaju naše redove u novim pohodima, i mislim da možemo biti samo jači nego u jesenjem dijelu sezone.

Može li ovaj Zrinjski obraniti titulu prvaka s obzirom da su se i konkurenti pojačali?

Što se tiče obrane titule, mene iskreno jedino to i interesuje kao i osvajanje kupa, jer bi mi to bilo prvi put, ne računajuci Mađarsku, da osvojim duplu krunu.

Što će po tebi biti ključno u borbi za titulu. Da li su to prva kola ili će se sve riješiti tek u zadnjem kolu?

Ključno u borbi za titulu mislim da su pobijede u startu u prva 3 kola, kao i da nam se ne ponove kiksevi kao u jesenjem dijelu sezone kod kuće. Znam da bi draž bila da se derbijem na Pecari riješava pitanje prvaka, ali ja vjerujem da je mnogo vaznije osigurati bodove u "već unapred dobijenim utakmicama",kao i na Koševu protiv Sarajeva. Iskreno sa 12 pobjeda, 8 kod kuće i 4 na strani mislim da titula ostaje u Mostaru pod Bijelim Brijegom.

Klubovi u kojima si nasupao redom su osvajali titule? Da li to postaje pravilo?

Što se tiče mene i titula gdje god sam igrao, to postaje neko pravilo mada ja volim da se šalim da moja ćerkica ima 3 godine i tata je osvojio za njene 3 godine 3 titule, pa je smatram nekom svojom talijom, a ove godine se prvenstvo završava, gledajte slučajnosti baš na njen rođendan.

Navijači su te izuzetno prihvatili, jedna si od ikona kluba. Kako se ti osjećaš ovdje u Mostaru i Zrinjskom?

U Mostaru se moja obitelj i ja osjeć amo predivno, baš svugdje naglašavam da je ovo najbolja nogometna sredina u kojoj sam igrao.

Potpisao si novi ugovor, znači li to da ćeš i dalje biti naš sugrađanin i prvi topnik Zrinjskog?

Suigrači, struka , Ultrasi koji su najvjerniji navijači koje sam sreo i sve to ispraćeno sa Upravom kluba pokazalo se kao pun pogodak u mojoj karijeri zato nisam mnogo razmišljao kad je bilo riječ o produženju ugovora. Nadam se da ću svima oko sebe pruziti mnogo povoda za radost, zajedno sa svojim suigračima, jer ja ipak igram na poziciji koja ovisi od cijele ekipe!

Evo za kraj poruka navijačima koji željno iščekuju početak prvenstva?

Poruka navijačima je da vjeruju u nas i bodre nas kao i do sada, a mi ćemo im vratiti ostavljajući srce na terenu i poslednji atom snage za nove pobjede Zrinjskog!!!

HERCEGOVINA.info