FOTO/VIDEO  Stadion Old Trafford evakuiran zbog sumnjive naprave

Mario Zovko, Manchester United, pjesma, Van Gaal, Manchester United, novi trener, Manchester United, Mario Zovko, pjesma, navijačka pjesma, Manchester United, Old Trafford, utakmica otkazana, Manchester United, financijska godina
Uzbuna je aktivirana nakon što je toaletu, kako se tvrdi, pronađen mobilni telefon žicama vezan za cijevi. Kako javlja Daily Mail, pretpostavlja se da će policija na stadionu izvesti kontroliranu eksploziju. Pretpostavka je da naprava nije dovoljne veličine da bi ugrozila igrače koji se nalaze na južnom dijelu stadiona pa su za sada evakuirani samo gledatelji.

Nekoliko minuta uoči početka utakmice policija je započela s evakuacijom dviju tribina. Kako javlja BBC, gostujući navijači ostali su na svojim mjestima a evakuirane su dvije tribine s domaćim navijačima, Alex Ferguson i Stretford End. Manchester United je putem društvenih mreža oko 16.35 obavijestio javnost da je utakmica otkazana zbog sumnjivog paketa koji je pronađen na sjevernozapadnom dijelu Old Trafforda. Mole se navijači da ostanu sjediti na svojim mjestima dok ih osoblje ne uputi prema izlazu.