Srpski navijači divljaju u Bugarskoj, u Ludogorecu ratno stanje!

crvena zvezda, Neredi

...Sunčev breg' uoči večerašnje utakmice između Ludogoreca i Beograđana .

Tamošnje tužilaštvo već je pokrenulo istragu s obzirom da se navijači terete za tuču s policijom, napad na turiste i taksiste te oštećenje automobila.

Mahnite Delije u svoj su pohod krenule još sinoć kada su ozlijeđena dva policajca nakon napada palicom, a navodi se da izrednici nisu htjeli odstupiti čak i kada su policajci ispalili četiri metka u vis!?

Trenutno je u pritvoru 45 navijača Zvezde, od kojih je 16 identificirano.

"Proveden je postupak protiv odgovornih za tuču koja se dogodila u klubu "Viking" u naselju Sunčev breg. Počinitelji su nanijeli tjelesne ozljede iz hulganskih pobuda za što je predviđena kazna zatvora od jedne do pet godina. U 05.15 dobijen je još jedan poziv zbog prebijanja policijaca, zbog čega su su sve raspoložive snage policije poslane na lice mesta. Korišteni su i gumeni meci, ali osobe usprkos svemu nisu prestale sa svojim agresivnim ponašanjem. Nakon dolaska druge grupe policije, huligani su se razbježali, da bi kasnije bilo privedeno devet srpskih državljana. Oko 07.00 su navijači iz Srbije pretukli taksista i oštetili njegov automobil zbog čega je privedeno osam navijača" dio je priopćenja bugarske policije.

Prethodno je jedna grupa navijača privedena jer im je u autobusu pronađena droga.

sportske novosti