Srna: Uz malo sreće možemo izbaciti Bayern

Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Šahtar, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Šahtar, Liga prvaka, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Šahtar, Vatreni, Poljud, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna, Šahtar, Klinika za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, uređaj za urološku endoskopiju, Darijo Srna, Šahtar iz Donjecka, nogomet, Darijo Srna, Šahtar iz Donjecka, Liga prvaka, Šahtar, Šahtar iz Donjecka, Dinamo Kijev, Darijo Srna, Darijo Srna

Brojni Brazilci u Šahtaru pokušat će se osvetiti za debakl na SP-u u Brazilu, a Darijo Srna rekao je da će poseban motiv biti i igrati za one u ratom stradalom području

Mircea Lucescu, trener Šahtara, rekao je da ne sumnja u motiviranost svojih nogometaša za utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna.

"Imamo čak 13 Brazilaca u momčadi koji su i više nego motivirani ne bi li malo popravili dojam nakon 7:1 poraza protiv Njemačke na Svjetskom prvenstvu", rekao je trener Šahtara i dodao:

"Ispast ćemo veliki heroji ako izbacimo Bayern i prođemo u četvrtfinale. Bayern je veliki favorit, ali mi ne gubimo nadu."

Darijo Srna, kapetan ukrajinske momčadi, otkrio je motive druge vrste.
"Igrat ćemo za sve naše navijače koji sada izrazito teško žive na istoku Ukrajine", rekao je hrvatski nogometaš i dodao:

"Ne plašimo se Bayerna. Čast je igrati protiv jedne od najboljim svjetskih momčadi. Znamo sve o njima. Nadam se da će nas i malo sreća pomaziti, te da ih možda možemo izbaciti".

goal.com