Srna u sudačkoj nadoknadi srušio Dinamo: Šahtar osvojio Superkup

Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Šahtar, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Šahtar, Liga prvaka, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Šahtar, Vatreni, Poljud, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna, Šahtar, Klinika za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, uređaj za urološku endoskopiju, Darijo Srna, Šahtar iz Donjecka, nogomet, Darijo Srna, Šahtar iz Donjecka, Liga prvaka, Šahtar, Šahtar iz Donjecka, Dinamo Kijev, Darijo Srna, Darijo Srna
Utakmica je odlučena u sudačkoj nadoknadi nakon što je vratar Dinama Šovkovski skrivio jedanaesterac kojeg je realizirao Srna. Vratar ukrajinskog prvaka dobio je i crveni karton.


Četiri minute kasnije pobjedu Šahtara potvrdio je Bernard, a u 96. minuti Dinamo je ostao s devet igrača nakon drugog žutog kartona za Ribalku.

Srna je odigrao cijelu utakmicu za pobjedničku momčad, a bivši hrvatski reprezentativac Eduardo, koji se vratio u Šahtar iz Brazila, ostao je na klupi. S druge strane, Domagoj Vida je odigrao cijelu utakmicu za Dinamo.