Srbi će poludjeti! Ibrahimović ih udario gdje najviše boli

Zlatan Ibrahimović, Hajrudin Kamenjaš, Zlatan Ibrahimović, PSG, anderlecht, Liga prvaka, nogomet, Hajrudin Kamenjaš, Zlatan Ibrahimović, Zlatan Ibrahimović, Hajrudin Kamenjaš, Pariz, PSG, susret, Zlatan Ibrahimović, šupak, nagrada, Zlatan Ibrahimović, intervju, nogomet, Zlatan Ibrahimović, PSG, Nantes, Zlatan Ibrahimović, Srbija, Albanija, srbija albanija, izjava, Danijel Subašić , Monaco, Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimović
Ona se neće nimalo svidjeti njegovim fanovima u Srbiji. Dapače, teško je očekivati da će ostati popularan kod našim istočnih susjeda.

"Kosovo je srpsko kao što je i moja majka nevina", navodna je izjava švedskog reprezentativca čiji je otac Bošnjak, a majka Hrvatica. Takva izjava se raširila medijskim prostorom regije, a krenula je iz Albanije.

Naravno, srpski tabloidi su jedva dočekali 'meso' pa je tako, Ibra od vrhunskog 'fudbalera' koji voli Srbe preko noći postao provokator koji podržava 'teroriste', a da kakav je čovjek pokazuje priča u kojoj nije niti ispunio posljednju želju bolesnom dječaku Hajrudinu iz BiH.

Kako bilo, Ibra nije za albanske medije htio komentirati događanja na terenu stadiona Partizana, već je samo ponudio ironičan odgovor na pitanje o 'svetoj srpskoj zemlji'.

Sportski.net|D. J.