Sramota: Hrvatskoj prijeti gaženje nakon ove najave!

Hrvatska, Vatreni, kvalifikacije, kvalifikacije, baraž, Hrvatska, Niko Kovač, Hrvatska, popis, Vatreni, Vatreni, Hrvatska, hrvatska-island, Niko Kovač, Vatreni, hrvtaska vatreni, gaučosi, Argentina, Hrvatska zemlja, Niko Kovač, prijateljska utakmica, Hrvatska, grčka
S druge strane, izbornik Hrvatske Niko Kovač poveo je u London rezervnu reprezentaciju kojoj sada prijeti pravi potop.

"Želim vidjeti kako na terenu funkcioniraju Messi i Tevez. Imali smo prilike vidjeti kako igraju Messi, Aguero i Higuain, a sada želim vidjeti mogu li uspješno surađivati Messi i Tevez. Ne kažem da će obojica startati od prve minute, no želim ih vidjeti zajedno na terenu. Ovo je vrijeme potrage, a ne potvrde," najavio je argentinski strateg uoči utakmice koja će se 12. studenog igrati na stadionu West Hama.

Posljednji nastup u dresu argentinske vrste 'Carlitos' kako glasi Tevezov nadimak, je imao u četvrtfinalu Copa America 2011. protiv Urugvaja. Bivši izbornik Alejandro Sabella nije ga volio, no Martino mu je odlučio pružiti priliku. Tevez je prošle sezone zabio 21 pogodak za torinsku 'Staru damu', a ove sezone je u 13 nastupa zabio osam golova.

"Nisam mogao ignorirati njegove odlične igre u Juventusu. Još nisam stigao s njim razgovarati, ali bit će vremena", kazao je Martino koji je na klupi Argentine u tri nastupa upisao dvije pobjede i jedan poraz.

U posljednje tri utakmice 'Gauči' su zabili 11 golova i Martino najavljuje 'golijadu' i protiv Hrvatske.

"Pokušat ćemo igrati lijep i atraktivan nogomet, nadam se sa što više golova", dodao je.

Zbog problema s ozljedama Ezequiela Garayja, Marcosa Roja i Federica Fernandeza u reprezentaciju su pozvani veznjak Sportinga Jonathan Silva, te vezni igrač Sunderlanda Santiago Vergini.

Utakmica između Argentine i 'B' Hrvatske je u srijedu u Londonu, a šest dana kasnije 'Gauči' će na Old Traffordu odmjeriti snage protiv Portugala.

HINA