Spursi za Lovrena nude 7 milijuna eura i opciju ostanka u Maksimiru do ljeta!

U Maksimir je stigla nova službena ponuda Tottenhama za Dejana Lovrena. Samo, nije bila baš onakva kakva se najavljivala. Kao što smo javljali, Zdravko Mamić je odbio prvu ponudu Spursa od 7 milijuna eura, pišu Sportske novosti.

U Londonu su najavili da će razmisliti i poslati novu koja je eto, stigla. Neke informacije govorile su da će “podebljana” ponuda Spursa iznositi 10,2 milijuna eura, ali to nije bilo točno. Tottenham jest poboljšao ponudu, ali ne u financijskom smislu. Prema našim saznanjima opet su ponudili 7 milijuna eura, ali uz opciju da kupljenog Lovrena do kraja sezone ostave u Dinamovom dresu! Također, ponudili su i dugoročnu suradnju s obzirom da bi Lovren bio već četvrti igrač ponikao u Dinamovoj omladinskoj školi ( Modrić, Kranjčar, Ćorluka) koji bi potpisao za Spurse.

U plavom domu nisu bili oduševljeni niti novom ponudom. Klupski stav je sasvim jasan: “nećemo uigravati igrača za Tottenham! Ako već trebamo nekog uigravati, onda će to biti onaj tko će slijedeće sezone igrati za nas u ponovnom pokušaju proboja u neko od europskih natjecanja!” Sasvim logičan odgovor, nova ponuda iz Londona nije donijela ništa novog, osim te opcije koja se ne čini prihvatljivom.

Ili možda je neprihvatljiva iz razloga što je sjela još jedna ponuda za definitivno najtraženijeg igrača Dinama. Ponudu su poslali iz Lyona!

Tako smo otkrili i ime onog kluba koji je do jučer bio skriven iz, kako su nam govorili u Maksimiru, poslovnih razloga. Dok je veliki gazda u Dubaiju, prepisku vodi direktor Damir Vrbanović. Ali on danas također putuje u Dubai na kongres Fife gdje je ugledni predavač. Zato će se poslovi oko Lovrena i možebitnog transfera u Lyon dogovarati tek po povratku Zdravka Mamića u Zagreb.

Svotu koju nude iz Lyona nismo uspjeli saznati, ali poruka iz Maksimirske 128 je ona stara, jasna i poznata: “Lovren nije na prodaju, osim u slučaju ako nas izujete iz cipela!” Valjda je jasno što to znači. Čeka li se samo povratak Mamića ili ipak glas Chelsea? Iako se nekima čini kao fikcija, u Maksimiru čekaju i tu ponudu s Stamford Bridgea.