SPORT KLUB kanali dostupni i korisnicima HT Eronet!

HT MOSTAR, SPORT KLUB, RAK, programska shema, SPORT KLUB, HT Eronet, HT Eronet

...kao što su gledaocima dobro poznate Engleska Premier Liga, Španska Primera, Grand Slam teniski turniri, Formula 1, NBA i brojni drugi prijenosi atraktivni svim ljubiteljima sporta, emiter kanala Sport Klub - United Media S.à.r.l. sa zadovoljstvom obavještava javnost da će ove kanale uskoro u svojim domovima moći pratiti i svi korisnici operatera JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar (HT Eronet), kao jednog od operatera sa najvećim brojem korisnika u BiH. Također, HT Eronet će putem ugovora o distribuciji koji je nedavno zaključio sa United Media S.à.r.l., svojim korisnicima omogućiti praćenje i drugih kanala iz ponude ovog emitera - N1, Orlando, Bambino, Grand, Lov i Ribolov.

United Media S.à.r.l. koristi priliku da još jednom pozove i sve druge zainteresirane operatere u BiH da se upoznaju sa ponudom za distribuciju kanala koje emitira United Media S.à.r.l., a koja je dostavljena svim zainteresiranim operatorima u BiH pod identičnim uvjetima, te da ispune uvjete koje su već ispunili Telemach, M Tel i HT Eronet, te zaključe ugovore sa našim lokalnim agentom i time omoguće svojim korisnicima praćenje vrhunskih sportskih sadržaja koje emitiraju naši kanali. Za svakog operatora je to moguće ukoliko ispuni uvjete, od kojih su najvažniji da: prijavljuje istinite podatke o broju korisnika, plaća račune na vrijeme (kako i sam traži od svojih korisnika), te ispunjava minimalne tehničke uvjete koje Sport Klubu propisuju vlasnici sadržaja.

Ukoliko niste među sretnim korisnicima operatora koji su već zaključili ugovore o distribuciji kanala Sport Klub, zatražite od vašeg operatora da vam omogući ove sadržaje.