Splitom kruži nevjerojatna priča o igračima Hajduka!

Jedan je radnik, pokazujući na kante za smeće koje su se nalazile točno iza leđa splitskih igrača, rekao kolegi: 'To smeće treba pokupiti!' Tim je riječima izazvao neočekivani sukob.

 

Situacija u splitskom klubu ovih je dana izuzetno napeta, živci su tanki svima, a na treningu nogometaša na Marjanu održanom u ponedjeljak umalo je došlo i do fizičkog obračuna.

Ne, nije bilo sukoba među igračima, nego se pričuvni vratar Hajduka Božidar Radošević zakačio s jednim djelatnikom komunalne tvrtke Parkovi i nasadi. Razlog? Bizaran nesporazum!

U trenutku dok su se igrači splitskog kluba odmarali na zidiću, do njih su stigli komunalni djelatnici. Jedan od njih je, pokazujući na kante za smeće koje su se nalazile točno iza nogometaša Hajduka, rekao kolegi: 'To smeće treba pokupiti!'

 

Misleći da su te riječi upućene njima, hajdukovci su odmah skočili na noge, a najžešći je bio mladi vratar Radošević, koji je psovao komunalnog djelatnika i krenuo se fizički obračunati, no u tome ga je spriječio suigrač Duje Čop.

Radnik je rekao da će sve prijaviti policiji, prenosi Dalmacijanews.