Split zainteresiran za mladog Ramca

Ante je odlučio prihvatiti poziv Splita i otići na probu gdje će boraviti od četvrtka. Iza kadeta Širokog Brijega je odlična sezona, ali su u zadnjem kolu izgubili naslov prvaka zbog nekih sudačkih odluka na toj utakmici.

Kako si zadovoljan proteklom sezonom kadeta Širokog Brijega? Malo je nedostajalo do naslova prvaka?

Zadovoljan sam sezonom, ali zbog nekih sudačkih previda ostali smo bez naslova prvaka. Što se tiče moje igre prezadovoljan sam, ali uvijek težim boljem.

Tvoje igre privukle su interes nekoliko klubova:

Čast mi je sto su se neki klubovi zainteresirali, a ja se nadam da je to potvrda mog dobrog rada te rada u omladinskoj školi Širokog Brijega pod vodstvom Tonija Karačića, trenera Kovačića, Ćorića i Kokića. Imamo odlične uvjete za rad i treninge u Širokom Brijegu.

Tko ti je najveća potpora ?

Najveća potpora u životu mi je obitelj i ovim putem bi im se htio zahvaliti za sve što su učinili za mene. Nadam se da ću svojim radom i zalaganjem sve to jednog dana vratiti. I još što se tiče potpore želio bi se zahvaliti i jednoj posebnoj osobi - Ani Petričević koja je uvijek uz mene.

Slijedi proba u Splitu, kakva su očekivanja?

Što se tiče probe u Splitu očekujem dobre rezultate - vjerujem u sebe i dat ću maksimum da bi ispunio njihova očekivanja.

hercegovina.info