Split Tommy osvojio Kup Grada Šibenika

1/10

Split Tommy zasluženo je osvojio Kup Grada Šibenika, pozivni kadetski turnir na kojem je sudjelovalo 8 odličnih momčadi iz cijele Hrvatske.

Turnir je opravdao sva svoja očekivanja i organiziran je na zavidnom nivou postavivši visoko ljestvicu svim budućim organizacijama. Apsolutno zasluženo titula najbolje momčadi pripala je splitskim zvijezdama FC Split Tommy koji su tijekom cijelog turnira igrali fantastično i pri tom primili samo jedan pogodak. Iz redova pobjednika dolazi nam najbolji igrač Toni Kirevski te najbolji vratar Nikola Čizmić.

Porazom u finalu dobri HMNK Vrgorac zauzeo je drugo mjesto, a iz redova Vrgorca dolazi nam najbolji strijelac Marko Gašpar, kapetan momčadi i jedan od ponajboljih igrača na ovom turniru. U utakmici za treće mjesto Aurelia iz Vinkovaca pobijedila je Square iz Dubrovnika na penale.

U regularnom dijelu završilo je 2:2. Aurelia je na turniru pokazala odličan futsal i sigurno pobrala sve simpatije za volju, angažman i borbu do zadnjeg trenutka. Squareu je pripalo četvrto mjesto i pehar za fair play momčad turnira.

04.04.2016 u 14:50