Split: Bez izgreda završila utakmica Hajduka i Zenita

Torcida, Hajduk, Torcida, Hajduk, NK Hajduk, Torcida, Torcida, Hrvatska, Gruzija, bojkot, Hajduk, Dinamo, gledanost, Hajduk, inter, Europska liga, Hajduk, kazna, UEFA, Torcida, rođendan, Torcida, HNS, Hajduk, torcida hajduk, Torcida, Hajduk, hajduk split torcida, everton, Poljud, Hajduk, Hajduk, Dinamo
Policijska glasnogovornica Marina Kraljević Gudelj potvrdila je kako je tijekom dana privedeno 25 navijača HNK Hajduk i 26 Zenita iz Rusije. Navijačima gostujuće momčadi oduzeta je veća količina pirotehnike, kazala je policijska glasnogovornica, javila je Hina.

Inače, ni tijekom dana nije bilo izgreda u gradu unatoč medijskim najavama kako će združene navijačke snage iz Rusije i Srbije napraviti pravi "rat" u Splitu. Brojne policijske snage bile su od ranog jutra u pripravnosti, a dio je bio zadužen za prihvat ruskih navijača koje su tijekom ranog popodneva čuvali dok su se kupali na marjanskoj plaži Bene.

Za vrijeme utakmice na Poljudu se nalazilo tristotinjak policajaca koji su brinuli o tome da na stadionu ne dođe do izgreda. Iz policije su kazali kako je većina privedenih navijača u postaji završila radi alkohola, kršenja javnog reda i mira, te drugih lakših prekršaja.

(Fena)