Španjolci su zabrinuti: Što se događa s oporavkom Luke Modrića?

Luka Modrić, Hrvatska, SP Brazil, Luka Modrić, Stipe Pletikosa, Luka Modrić, Real Madrid, Hrvatska zemlja, Vatreni, vatreni Hrvatska, Luka Modrić, Real Madrid, rođendan, Luka Modrić, Vatreni, Luka Modrić, ozljeda, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, izbor, Real Madrid, Luka Modrić, trening napor, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, povratak, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, dres, prodaja, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, real, Real Madrid, Stadion HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, knjiga, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Europsko prvenstvo, Europsko prvenstvo 2016, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić
Prije nekoliko dana s hrvatskim izbornikom Nikom Kovačem otišao je u München na konzultacije s doktorom Müllerom, šefom liječničke službe Bayerna. No, španjolski mediji sve češće pišu kako se liječenje odužilo, a istaknuo je to danas i As koji u svom članku podsjeća da je Carlo Ancelotti još 23. siječnja rekao kako će Modrić za 15 dana početi trenirati, ali taj rok je prošao, a još uvijek nema naznaka o povratku Luke na teren.

- Stalno sam na vezi s Lukom. Već mu je puno bolje. Kaže da će uskoro početi trenirati s loptom i priključiti se treningu s ostatkom momčadi. Zasad još ne ide punom snagom, još uvijek radi u teretani, a traju mu i terapije - rekao je nedavno Niko Kovač.

Novinar Asa, pak, tvrdi da Luka baš i nije zadovoljan brzinom oporavka.

"Igrač nije zadovoljan kako njegov oporavak ide. U dosadašnjih 86 dana Modrić je obišao četvoricu različitih liječnika, specijalista, u nekoliko gradova i još nema pravog napretka", piše As.

U članku se navodi još i to da su igrači Reala već duže vrijeme nezadovoljni radom njihova liječnika dr. Olma te da su tražili da ga klub otpusti, ali da je on prijatelj predsjednika Florentina Pereza te da je njihov zahtjev odbijen.

Isto tako, novinar piše kako je i Ancelotti postao sve nestrpljiviji, baš kao i Luka, te da jedva čeka povratak veznjaka koji mu jako nedostaje. Vidjelo se to i u utakmici protiv Atletica.

"Modrić će u Valdebebasu, Realovu kampu, nastaviti s oporavkom. Ancelotti čezne za njegovim povratkom jer Real bez njega više nije isti...", zaključak je članka.

Vecernji list