FOTO/VIDEO  Španjolci se naklonili Modriću i objavili vijest koja će oduševiti cijeli svijet

Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, katalonija, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid
Madridista do umirovljenja, Luka Modrić se vidi na Santiago Bernabeuu i poslije lipnja 2020. kada mu istječe ugovor, objavila je Marca u utorak te otkriva kako je vrlo izgledno da veznjak u Realu ostane godinu duže ako tako odluči, piše net.hr.

"Hrvat je uvjeren da moći igrati na visokoj razini i nakon sezone 19/20. Njegov način ishrane i poseban program treninga znače da neće odbaciti mogućnost nastavka karijere i kada mu istekne ugovor...ali samo u Madridu. To mu je plan. Zato se i toliko i brine o sebi ", piše Marca.

Naveli su i kako je on jedan od igrača koji su bili najmanje ozlijeđeni ‘iako se čini drugačije'.

"U stvari, osim u studenom 2014. njegove tri naredne ozljede stigle su nakon starta suparnika. Zbog toga malo tko sumnja da ne može nastaviti igrati na visokoj razini. Hrvat će biti tu još neko vrijeme", poručuju Španjolci.

U međuvremenu, isti se list osvrnuo na njegov nastup protiv Ukrajine.

Prepororođen i spreman

‘Modrić se vratio', glasi kratak ali znakovit naslov u tekstu povodom povratka veznjaka s reprezentativne dužnosti.

"Preporođen poslije odličnog nastupa na susretu Hrvatske i Ukrajine Luka Modrić se vratio. Prije dolaska u kamp bilo je potrebno da se riješi lošeg osjećaja jer nije igrao dobro prije pauze. S tim na leđima obećao je da će ići u rat u travnju, mjesecu koji nikada nije bio toliko uzbudljiv u španjolskom prvenstvu", piše Marca te nastavlja.

"U petak navečer maksimirska publika vidjela je Modrića u najboljem izdanju. Bilo je užitak gledati kakvo zajedništvo vlada između njega i momčadi. Iako su slavili samo s 1:0 publika je mogla uživati u igri koju je predvodio generator njihovog veznog reda".

Sreo se s Mourinhom

Navode i da je na utakmici bio Jose Mourinhom koji je mogao vidjeti kako ide jednom od njegovih učenika.
"Zajedno s Peđom Mijatovićem susreo se s njim poslije susreta. Tko zna što mu je rekao Portugalac, koji ga je doveo u Real", piše Marca.

Modrićev povratak poslije ozljede svi su u Madridu jedva čekali, kao i to da opet uhvati ritam.

"Previše je opteretio aduktor zbog čega nije igrao tri tjedna, a činjenica da ga je trener odmarao protiv Espanyola i Las Palmasa nije mu pomogla. Međutim, bio je toliko dobar u posljednjoj utakmici da se čini kako je spreman za odlučujući mjesec u koji ulazi pun samopouzdanja", zaključuju Španjolci.