FOTO/VIDEO  Snimljen je novi navijački megahit 'Ovo je Hrvatska'. Poslušajte ga!

Hrvatska, Vatreni, kvalifikacije, Darijo Srna, uvijek vjerni, Hrvatska vatreni, Hrvatska, Vatreni, Hrvatska zemlja, Hrvatska, Hrvatska zemlja, Split, Poljud, uvjek vjerni, navijači, hrvatski navijači, EP u Francuskoj, Zaprešić Boysi, Hrvatska, pjesma, navijačka pjesma, Hrvati, navijači, EP u Francuskoj
Kao vatreni navijači hrvatske nogometne reprezentacije s vremenom su postali prijatelji s navijačima i na taj način se rađala ideja i stvarala ova pjesma. Branimir naglašava kako nije samo on zaslužan za pjesmu, već je zajedno s navijačima tražio inspiraciju u ostalim tradicionalnim prihvaćenim pjesmama, a koje "Uvijek vjerni" često pjevaju. "Pjesma je zabavna i budi emociju, baš kakvo bi navijanje trebalo biti" - rekao nam je Branimir.

Fayo je pišući tekst htio naglasiti izvorne ljudske vrijednosti koje bi trebali biti suština navijanja. "Želio sam da navijači dok pjevaju ovu pjesmu imaju osjećaj ponosa i sreće, ali i da igračima naglasimo da navijači uvijek pamte njihove uspjehe".

Pjesmu su u studiju snimili članova kluba navijača "Uvijek vjerni", a brojni glazbeni elementi biti će sastavni dio ambijenta najveće FAN zone u ovom dijelu Europe na Trgu bana J. Jelačića.

jutarnji.hr