Slovački napadač Sylvestr potpisao za Dinamo

Dinamo, Dinamo, Dinamo

Dinamo se nastavlja pojačavati! U modri klub došla je najveća nada slovačkog nogometa, Jakub Sylvestr, javlja NK Dinamo. Riječ je o igraču koji se u dresu Slovana i u dresu slovačke U-21 reprezentacije već obračunavao i torpedirao klubove poput Ajaxa, Zvezde, Stuttgarda u eurokupovima, kao i protiv reprezentacija Hrvatske, Srbije, Turske i drugih...


Nakon što je stavio svoj potpis na ugovor, kratko smo porazgovarali s Jakubom koji je tom prilikom iznio svoje prve dojmove.
- Došao sam u odličan klub s velikim ambicijama i ovo je za mene korak naprijed – započeo je 21-godišnji Jakub ističući kako vjeruje da će pomoći suigračima, piše sportal.hr.

 Želim biti što bolji i zadovoljiti i klub i publiku. S Dinamom želim osvojiti sve što se može osvojiti i itekako ću se boriti za ciljeve ovog kluba zajedno s ostatkom ekipe – ističe Jakub koji mnoge mlade dinamovce već poznaje. Sretali su se na nastupima svojih mladih reprezentacija čiji su članovi.



- Poznajem Barbarića, Kramarića, Badelja... Odlična su ekipa. Mladi i talentirani i veselim se što ćemo igrati zajedno – zaključio je Sylvestr koji danas odlazi na okupljanje svoje reprezentacije koja se bori za odlazak na europsko prvenstvo.

Autor: Robert Junaci