FOTO  Slobodan Jakovljević: Ne znam hoću li ikada vratiti navijačima za ovacije na Pecari

Stadion HŠK Zrinjski, emocije, Slobodan Jakovljević , HŠK Zrinjski, Slobodan Jakovljević , Stadion HŠK Zrinjski

Na utakmicama gine za svaku loptu, i kao takav 2017. godine je zavrijedio i navijački pokal Filip Šunjić Pipa. Popričali smo jučer sa Slobodanom na kome je vidljiv nedostatak zuba koga je izgubio na Koševu nakon grubog uradca  protivničkog igrača.

Javnost ne zna što se u stvarnosti dogodilo na Koševu kada si kao kapetan dobio crveni karton?

"Ja sebe ne bi uzimao kao kapetana, mi imamo svog kapetana koji gina na terenu kao i ja, pa čak i možda više. Dogodilo se što se dogodilo i burno sam reagirao poslije te sudačke odluke kada je sviran kazneni udarac. Ja dajem za pravo da je on postojao u toj situaciji koju je vidio sudac, ali prije toga sudac nije vidio lakat protivničkog igrača kada mi je izbio zub. Nakon toga nisam se mogao obuzdati i završilo je kako je završilo. Žao mi je što sam svoje suigrače ostavio na cjedilu, jer da smo ostali igrački ravnopravni u polju mislim da bi rezultat bio dosta povoljniji za Zrinjski".

Prije te utakmice na Koševu doživio si ovacije na Pecari kada je cijeli stadion skandirao tvoje ime? t

"Taj osjećaj se ne može opisati riječima i ja se i sada naježim kada se toga sjetim. Hvala navijačima što su skandirali moje ime, i ja zaista ne znam hoću li im to ikada vratiti i stvarno mi je veoma drago zbog toga".

Zrinjski je malo slabije ušao u prvenstvo. Je li to posljedica igranja u Europi?

"Da to je stvarno bio jedan pakleni ritam, gdje smo za mjesec dana imali čak 11, utakmica. Stigao nas je umor, ali ja mislim kako sada stiže normalan ritam subota-subota da će to biti puno bolje i ja se nadam da ćemo ove godine biti osvajači duple krune".

Vratio se na klupu i Blaž Slišković?

"Da to nam je jedna satisfakcija za napredak. Blaž nas zna dobro i meni je zaista drago što surađujem s takvim trenerom".

Zrinjski se pojačao za nastavak sezone?

"Veselinovića znam kao dobrog dečka iz Novog Sada, a ne znam kolike su njegove igračke sposobnosti jer ga nisam pratio. Šovšića ovo što je odigrao do ozljede odigrao je vrlo korektno i mislim da će oni biti osvježenje i dobra pojačanja za ekipu u nastavku prvenstva".

HERCEGOVINA.info