Slišković najbliži klupi Hajduka?

Sliskovic
I sam Ivan Kos potvrdio je u sinoćnjem televizijskom prijenosu kako je razgovarao sa Damirom Burićem, ali i dao naslutiti da nije sigurno kako će dalje nastaviti raditi s momčadi. Nije jasno je li to rekao zato što, kako govore izvori bliski Buriću, je trener već odustao od daljnjih pregovora i odlučio otići s Poljuda. Kos je u razgovoru s Burićem iznio svoje ideje Hajduka, a je li se u tome vidi trener "bijelih", pouzdano ćemo doznati za koji dan.

Neki mediji danas navode kako su se u Hajduku već obavili razgovori s mogućim novim trenerima među kojima su navodno Nenad Bjelica, Željko Kopić, pa sve do Blaža Sliškovića, koji je i najbliže klupi Hajduka. Predsjednik Hajduka je u svom televizijskom nastupu među ostalim rekao da ne očekuje kako će puno ljudi otići iz kluba, ali zbog financijske situacije nema nade ni za dolazak novih snaga. I on se složio s tim da se zadrže mladi igrači na kojima će inzistirati i u ovoj sezoni, a najavio je pojačavanje ključnih pozicija.

Da Hajduku ovo nisu dobri dan potvrda je i jučerašnji odlazak direktora Omladinskog pogona Srđana Andrića. A sve se počelo urušavati još prije nešto više od mjesec dana kada je prvo smjenjen dotadašnji predsjednik Hajduka Marin Brbić nakon čega je ostavku podnio Goran Vučević.

Navijači Hajduka šutke promatraju najnovije potrese u klubu i poručuju kako se ne žele petljati u operativni rad kluba, pa shodno tome ne žele ni komentirati trenutne promjene. Tvrde da im je najbitnije da se sve radi po statutu i zakonu./HMS/