Slaven Musa: “Želja mi je na Pecaru donijeti trofej”

Široki Brijeg se neće zadovoljiti samo s plasmanom u Europu. Želimo prekinuti post i osvojiti trofej!", kategoričan je bio Musa.

Dodao je kako ima viziju za način na koji to provesti u djelo, a kako pomake u igri momčadi očekuje već protiv Radnika (subota, 20 sati), i to poglavito kada je riječ o posjedu lopte i igri prema naprijed, odnosno efikasnosti. Radnik će se vjerojatno zatvoriti, ali kako god već se postavi „sve što se bude događalo na utakmici ovisit će o nama". „Široki Brijeg je na Pecari favorit protiv svake momčadi, pa i protiv prvaka Željezničara, zašto onda bježati od te uloge protiv Radnika?", u optimističnom tonu najavio je Musa svoj prvenstveni debi za „kormilom" „Plavo-bijelih".
Glavni klupski tajnik Josip Bevanda istaknuo je kako Uprava Širokog Brijega Musinim dolaskom priželjkuje iskorak, izravan napad na titulu. „Slavenovim dolaskom želimo odaslati jasnu poruku da nam je cilj osvojiti trofej!" poručio je Bevanda, zaželjevši novom šefu stručnog stožera dobrodošlicu riječima kako se nada da će Musa „ponoviti igračke uspjehe s Pecare (trostruki prvak Herceg-Bosne, '95.-'97.) sada kao šef stručnog stožera".

NK-Sirokibrijeg.com