Slaven Musa: Zadovoljan sam dosadašnjim pripremama

Evošto o svemu nakon utakmice za naš portal kaže trener Zrinjskog Slaven Musa:

Utakmica je igrana u uvjetima kakvi se samo mogu poželjeti. Naš trenažni proces sada ide bez obzira na vremenske uvjete jer oni ne smetaju novom igralištu sa umjetnom travom. Do sada smo sa tim imalo mnogo problema i hvala Bogu ti problemi su iza nas. Danas su momci iskoristili lijepo vrijeme, skupilo se i dosta publike i imali smo jedan dobar trening bez obzira što smo za protivnika imali jednog niželigaša. Nama u ovom momentu rezultat svakako nije najvažniji, i u prošlih pet dana smo imali devet treninga i ja sam zadovoljan sa ovim što sam danas vidio.

Na današnjoj utakmici primijetili smo i dva nova lica?

Riječ o dva nogometaša koja su došla na probu. Vrdoljak je junior Šibenika, i ona nam je dosta zanimljiv nogometaš. Njegova prednost je što još može igrati za juniore, a drugi nogometaš je Marić iz Grude, a njega ćemo promatrati još par treninga.

Možemo li očekivati neko zvučnije pojačanje?

Sigurno da možemo, prijelazni rok još nije ni počeo zvanično. Ljudi iz Uprave su u kontaktu sa nekim nogometašima , i nadam se da ćemo igračku križaljku riješiti što prije na zadovoljstvo sviju. Znam da su navijači nestrpljivi, ali o konkretnim imenima nećemo izlaziti u javnost dok se stvari ne definiraju.