Slaven Musa: U Premijer ligi BiH nemamo jednak tretman kao naši suparnici

NK Široki Brijeg, Mlada Boleslav, Premijer Liga BiH pregled, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK GOŠK, Slaven Musa, Slaven Musa
...na Otoci čime su zadržali čelnu poziciju u ligi s bodom prednosti ispred Zrinjskog i Željezničara. Trener Slaven Musa je izrazio zadovoljstvo bodom iz okršaja s, uz Sarajevo, najboljom momčadi s kojom su igrali ove sezone. Međutim, izrazio je nezadovoljstvo tretmanom svoje momčadi kod sudaca. Ovog puta nakon nedosuđenog jedanaesterca zbog prekršaja Oštrakovića nad Zakarićem.

- Činjenica je da u Premijer ligi BiH nemamo jednak tretman kao naši suparnici. Mi igramo napadački, prošle sezone postigli smo najviše pogodaka u ligi, do ovog kola bili smo također najefikasniji. Dakle, mi stvaramo puno prilika, a nama su na 37 zadnjih prvenstvenih i 15 utakmica u kupu dosuđena samo dva jedanaesterca. Ove sezone, na 15 prvenstvenih i tri kup - utakmice nije dosuđeni nijedan jedanaesterac za nas, a na prste jedne ruke mogu se izbrojati prekršaji koji su nam dosuđeni na udaljenosti ispod 20 metara od suparničkih vrata, a naši konkurenti imali su za to vrijeme dvoznamenkast broj jedanaesteraca, rekao je Slaven Musa, trener Širokog Brijega, u izjavi za Sportske novosti.