Slaven Musa, trener Branitelja: Ne želimo se predati unaprijed!

Trener Branitelja Slaven Musa upravo je momčad Amara Osima želio izbjeći, ali ždrijeb u Sarajevu nije bio naklonjen Mostarcima.

- Od sedam klubova koje smo mogli dobiti, Željezničar je u ovom trenutku najkvalitetniji, tako da s te strane ne možemo biti zadovoljni, ali kada već nismo dobili Slobodu koju smo priželjkivali, onda je možda bolje da igramo protiv najjače momčadi, izjavio je Musa. - Jasno da je Željezničar veliki favorit, ali mi se ne želimo predati unaprijed. Svjesni smo da se u obje utakmice mora dosta toga poklopiti da bi napravili senzaciju, ali na nama je da pokušamo, dodao je Musa.

Željezničar i Branitelj ljetos su u Međugorju odigrali prijateljsku utakmicu u kojoj je sarajevski klub slavio s uvjerljivih 3:0.

- Igralo se 2x60 minuta. Kolega Amar Osim, koji je za mene najbolji trener u BiH, rekao mi je da će u prvih šezdeset minuta priliku dati igračima koji nisu u prvom planu, tako da smo i mi postupili isto. Tih drugih šezdeset minuta Željezničar je riješio u svoju korist rezultatom 1:0, a sjećam se da nam je puno problema zadavao Lazar Popović koji zbog crvenog kartona u derbiju protiv Sarajeva ne bi trebao igrati u prvoj utakmici.

Uoči ždrijeba Musa je izjavio kako je uvjeren da Branitelj svima može kvalitetno parirati, a to je ponovio i nakon što je doznao da će njegova momčad igrati protiv Branitelja.

- Opet ponavljam da je Željezničar veliki favorit, ali isto tako sam uvjeren da nas neće proći šetnjom. Kvalitete protivnika su mi vrlo dobro poznate i vjerujem da ćemo se na pravi način pripremiti za utakmicu na Grbavici, zaključio je Musa.

dnevni list