Slaven Musa: Sarajevo je pod većim pritiskom

S druge strane, mi ćemo biti skoncentrirani isključivo na teren, u tomu je naša prednost i vjerujem da ćemo ju znati iskoristiti", izjavio je šef stručnog stožera Slaven Musa na konferenciji za novinare uoči derbija 8. kola Premier lige BiH Sarajevo - Široki Brijeg (nedjelja, 18.00 sati).
Dodao je i kako bi tradicija, a ona je na strani Širokog, mogla igrati značaju ulogu, kada je u pitanju ishod derbija. U svakom slučaju, Široki Brijeg se, poručio je Musa, neće braniti na Koševu, nego će tražiti tri boda. A da bi do pobjede u derbiju i došao morat će neutralizirati prekide, opasne pojedince „Bordo" momčadi poput Suljića, Hadžića, Huseinovića i Sesara, te popraviti realizaciju.
Optimističan pred derbi je i Wagner koji je mišljenja da „Plavo-bijeli" iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, ali da rezultati nisu dobri, a da je derbi sa Sarajevom prava prigoda za popravak i tog segmenta, odnosno za izlječenje neefikasnosti i upisivanje tri velika boda.

Raspoloženje u momčadi je dobro, treninzi su ovog tjedna protekli po planu, nema kartoniranih ni ozlijeđenih igrača, osim Jurčevića (operiran) i Bertoše (lakša ozljeda, upitan za nastup). Što se, pak, sastava tiče, jedanaestorici koja je igrala protiv Olimpica, kazao je Musa, valja pridodati još Zlomislića i Kordića, a o onima koji će istrčati na Koševo odlučit će nakon posljednjeg treninga sutra poslijepodne.

nk-sirokibrijeg.com